PUBLICITAT

Tot a punt per celebrar la nit màgica de Sant Joan a la Seu

Dijous, a les set del vespre, s’iniciaran els diversos actes festius

El grup de Diables de l'Alt Urgell
El grup de Diables de l'Alt Urgell
La Seu té preparada una àmplia programació festiva per celebrar la revetlla de Sant Joan, aquest dijous, 23 de juny. Els actes s’iniciaran a les set de la tarda amb una concentració ciclista i la passejada de la Flama del Canigó, que arrencarà a la rotonda de davant del Parc de Bombers i seguirà pel Camí Ral de Cerdanya, els carrers de Bisbe Benlloch i Garriga i Massó, l’avinguda de Pau Claris, el carrer de Sant Ot, la plaça de Catalunya, el passeig de Joan Brudieu i el carrer de Lluís de Sabater.
A dos quarts de vuit, s’iniciarà una cercavila a plaça Soldevila (davant del Centre Cívic El Passeig), a càrrec de BatukaSeu i TuPedala. L’activitat es podrà seguir a peu i en bici, fins arribar a la plaça dels Oms, on tindrà lloc el lliurament de la Flama del Canigó. L’acte seguirà amb un parlament i la lectura d’un manifest, el relleu i la custòdia de la Flama, a més del repartiment de coca i xocolata per a tothom. Aquesta activitat l’organitza Òmnium Cultural Alt Urgell, informa RadioSeu.

cercavila en moto  / Segons informa l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, la Nit de Sant Joan continuarà amb una altra cercavila en moto, novament amb la Flama del Canigó. La sortida serà a tres quarts d’onze de la nit des de la plaça de les Monges, amb el Grup de Motards La Seu, que recorrerà l’avinguda de Pau Claris, el carrer de Sant Ot, la plaça de Catalunya, el passeig de Joan Brudieu, l’avinguda Pau Claris, els carrers de Garriga i Massó, Bisbe Benlloch i Sant Domènec, la plaça dels Oms, i el Portal de Cerdanya fins arribar a l’aparcament del Doctor Peiró on, a un quart de dotze de la nit, els Diables de l’Alt Urgell encendran la foguera de Sant Joan. Hi haurà coca i moscatell per a tots els assistents.
La nit de revetlla culminarà a dos quarts d’una de la matinada amb els concerts gratuïts que oferiran el grup de versions The Pink Goats i PD Pollastre, que tindran lloc a la pista polivalent de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell. Podran accedir al concert els majors de 16 anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT