PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

L’opció per a Camprabassa és que tingui un pressupost propi

Julià Call, cònsol menor, considera que necessitaran l’ajuda del Govern

Per EL PERIÒDIC

El cònsol menor, Julià Call.
El cònsol menor, Julià Call. | TONY LARA
El Comú de Sant Julià de Lòria considera que veu una sortida en la situació de la societat Camprabassa. La majoria comunal encara resta a l’espera dels resultats de l’auditoria que determinarà la situació econòmica que travessa el comú i Camprabassa SA, la societat que gestiona Naturlàndia, però tot apunta, segons afirmen, que hi haurà solució i que aquesta passarà per tenir un pressupost diferenciat. La corporació s’agafa al model de Vallnord i, a més, considera que haurà de rebre el suport del Govern.
 
Segons va afirmar el cònsol menor, Julià Call, en declaracions que recollia l’Agència ANA estan satisfets perquè han trobat una possible via de solució que esperen presentar en una reunió de poble abans de les festes majors.
 
 De moment, va poder avançar que «la solució implicaria fer canvis en la gestió de Camprabassa», concretament, proposen que la societat funcioni amb un pressupost propi, ja que «no pot ser que el comú ho pagui tot». 
 
Així doncs, únicament els projectes que estiguin pressupostats podran portar-se a terme, de la mateixa manera que es treballa a Vallnord, que segons Call «els agafem com a imatge». El cònsol menor ha afegit que «evidentment» necessitaran la col·laboració del Govern. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT