PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Silvestre Advocats defensa l’actuació del seu lletrat

El buffet respon a les acusacions publicades ahir

Per EL PERIÒDIC

Sala d'espera de la Batllia.
Sala d'espera de la Batllia. | TONY LARA
Davant de la informació que ahir explicava Andorra Televisió que feia referència a què la batlle Canòlich Mingorance demanava la investigació per unes presumptes amenaces i dos delictes majors més en el marc del cas d’un advocat de Silvestre Advocats, el buffet va voler fer ahir uns aclariments al respecte, negant els fets.
 
Segons Silvestre Advocats, «les acusacions versades sobre un dels membres integrants d’aquest despatx professional no s’ajusten a la realitat essent totalment contràries a la mateixa i mancades de fonament». Així mateix, el comunicat emès ahir afirma que les acusacions seran «oportunament desacreditades en el corresponent moment processal». 
 
De la mateixa manera, sobre les acusacions «versades previ aixecament del secret professional per part del Col·legi Oficial d’Advocats d’Andorra, s’aportaran les proves que acrediten la realitat dels fets, i desvirtuen clarament i per complert les manifestacions i informacions aparegudes en mitjans de comunicació públics».
 
El comunicat de Silvestre Advocats finalitza defensant la seva tasca amb «la mateixa professionalitat, responsabilitat, independència i autonomia com ho ha vingut fent fins ara, refusant i responent» a totes les acusacions que vagin contra el bon fer del despatx. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT