PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grandvalira vol augmentar un 10% el públic durant aquest estiu

Blanch creu que les activitats tenen un impacte econòmic al país

Per LÍDIA RAVENTÓS

Un grup de turistes a Grandvalira a punt de començar una activitat.
Un grup de turistes a Grandvalira a punt de començar una activitat. | TONY LARA
Grandvalira vol consolidar-se com una destinació de referència en la natura, l’esport i la cultura també durant la temporada d’estiu. En aquesta línia, l’estació va presentar ahir les activitats previstes per enguany amb l’objectiu d’incrementar un 10% el volum total de visitants a l’estiu. El director general de Grandavalira-Ensisa, Conrad Blanch, va explicar que les activitats d’estiu suposen una petita part de la facturació però que generen riquesa pel país. «El més important és valorar l’efecte indirecte que genera l’arribada de turistes en altres sectors com la restauració o l’hoteleria», va apuntar. S’espera també que esdeveniments esportius de reconeixement com La Purito i el Tour de França ajudin a aconseguir l’objectiu marcat.
 
La directora de màrqueting de Grandvalira, Elisabeth Pérez, va informar que «s’ha volgut oferir una gran varietat d’activitats per donar resposta a la gran diversificació de públic que ens visita». Entre les novetats d’aquesta temporada que arrancarà el proper 2 de juliol destaquen els diferents circuits d’enduro dins el Bike Park de Soldeu, així com un circuit de mòduls que permetrà practicar descens a diferents nivells. 
 
Una altra de les novetats rellevants són les millores a la tirolina que, tot i que es va inaugurar a finals de la temporada passada, s’espera treure’n el màxim rendiment aquest estiu. Durant el mes de juliol també s’inaugurarà el nou mirador del Roc del Quer amb una plataforma sospesa sobre la parròquia de Canillo que s’espera que esdevingui un punt turístic important. 
Així mateix, Grandavalira oferirà com cada any nombroses activitats al Family Park de Canillo, l’opció que cada temporada rep més visitants, al Palau de Gel, el Golf de Soldeu o el kàrting situat al Tarter, així com diferents esports a l’aire lliure.  
 
Pel que fa als preus, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, va manifestar que es mantenen com l’any passat a excepció del Funicamp que s’incrementa un euro. Així, enguany anar i tornar costarà 10 euros sense diferenciar per edats i només anar cinc euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT