PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El pla antivandalisme ‘allibera’ 1.275 places d’aparcament

El comú protegirà els caixers i els parquímetres durant la revetlla de Sant Joan

Per E. J. M.

Una usuària d'un pàrquing intenta agafar el tiquet.
Una usuària d'un pàrquing intenta agafar el tiquet. | TONY LARA
7.000 euros. És el balanç econòmic dels danys en mobiliari públic que el Comú d’Escaldes-Engordany va valorar que s’havia de gastar després de la revetlla de Sant Joan de l’any passat. Els principals desperfectes van ser «contra la barrera d’un aparcament cèntric i un caixer d’un aparcament que es va destrossar per dins», va explicar ahir el conseller d’Administració i Aparcaments, Esteve Vidal. 
 
Per evitar tornar a repetir una despesa tan elevada (finalment, la despesa va ser de 4.000 euros), el comú ha decidit protegir amb caixes de fusta els parquímetres i amb una tapa metàl·lica els caixers dels pàrquings durant la revetlla de Sant Joan. Per tant, un total de 1.275 places d’aparcament (685 de zona blava i 590 de pàrquings) seran gratuïtes durant la celebració de la revetlla. Vidal va assegurar que «econòmicament surt més a compte que no reparar els danys».
Les places lliures estaran a la zona del Clot d’Emprivat i del Fener, a l’entorn del pàrquing de Nacions Unides, on s’encendrà al foguera i se celebrarà la revetlla. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT