PUBLICITAT

Andorra la Vella

SDP compensaria els clients d’Andorra Telecom

Naudi acusa la parapública: «S’ha oblidat de donar servei al poble andorrà»

Per I. M.

Naudi i Miralles, en una roda de premsa anterior.
Naudi i Miralles, en una roda de premsa anterior. | TONY LARA
Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra (SDP) va carregar ahir amb duresa contra la gestió d’Andorra Telecom, arran de l’avaria del dilluns passat que va deixar 2.000 persones sense accés a internet. El secretari general de l’organització, Joan Marc Miralles, va ser clar i concís: «Després del que ha passat, s’haurien de fer descomptes de manera automàtica en la seva factura a tots els afectats. No hauria de ser necessari trucar i fer una queixa. I no estem inventant res, són coses que es fan als altres països». Més enllà d’això, el conseller general, Víctor Naudi, va incidir en què la parapública s’ha oblidat «del seu negoci real per fer els clouds i altres coses. No té clara l’estratègia a seguir i s’està oblidant de l’essència: donar servei al poble andorrà».
 
SDP va fer una repassada a altres temes d’actualitat política, basant-se principalment en la sessió de control del dijous de la setmana passada. Com a conclusió, Naudi va argumentar: «El Govern sempre improvisa sobre la marxa, posposa els problemes perquè no té projecte clar». Es referia amb aquestes declaracions a la sanitat i el projecte de futur que hi ha pendent: «Van dir que la comissió legislativa l’explicaria a finals de juny, que ja hi som. Va contractar especialistes en medicina amb compensacions sucoses, es va acabar la legislatura passada i avui en dia encara no té una voluntat clara de fer reformes a la sanitat».
 
SDP també va acusar l’Executiu de falta de transparència en qüestions de l’agència tributària: «Cinca va dir que estaven treballant en un programari però nosaltres ens queixem de què en un moment delicat de canvi d’aplicació d’una metodologia nova a nivell de declaracions impositives arribi tard». I com no, van parlar de nou del cara a cara que encara espera Bartumeu amb el cap de Govern per unes declaracions al debat d’orientació política. «És trist que s’amagui al despatx. Confronta persones enlloc d’idees sense donar opció a rèplica». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT