PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc aconsegueix retenir Shermadini un any

El pivot georgià renova per una temporada amb els de Peñarroya

Per J. J. BLASCO

Shermadini, jugant contra el Madrid.
Shermadini, jugant contra el Madrid. | TONY LARA
El projecte del BC MoraBanc Andorra va prenent forma. Tanca una renovació d’alçada com és la de Georgi Shermadini, no només pel que suposa en centímentres, sinó per la importància que té per a l’equip, com va demostrar repetidament el curs passat. Per valoració va ser un dels jugadors destacats de la Lliga Endesa i va causar sensació. La base de l’equip es va confirmant.
 
Era un dels principals temes que es volia confirmar des del club per confeccionar la plantilla. Es preveia una negociació llarga perquè el pivot georgià es va fer veure la campanya passada, però l’acord ha estat més veloç del que es podia esperar i se l’ha pogut convèncer abans del que es pensava. «Ens havíem marcat com a objectiu primer a l’hora d’articular l’equip la renovació del Gio i portàvem molt temps treballant en ella. Ha estat una decisió que no esperàvem que fos tan ràpid. Ens ha agafat una mica de sorpresa però la veritat és que estem molt contents i a partir d’ara podrem desenvolupar més coses», exposa Francesc Solana, director general del MoraBanc, admetent que «per a nosaltres és una gran notícia perquè Shermadini va estar entre els millors jugadors de la Lliga Endesa la temporada passada i lligar la seva continuïtat tant d’hora ens dóna tranquil·litat per afrontar els següents moviments que hem de fer». Els jugadors confirmats fins ara són a més de Shermadini, Guille Colom, David Navarro, Betinho Gomes, Vojdan Stojanovski i Andrew Albicy. Precisament, poder comptar amb la presència del base francès i el pivot georgià posa llum al futur: «Tal i com volem articular tot l’equip pensem que la columna vertebral queda molt ben coberta».
 
Paco Vázquez, al caure / Hi haurà relleu a la banqueta en el lloc de segon entrenador. L’ex jugador ACB, Paco Vázquez, substituirà Xavi Luque. Ahir el tècnic es trobava a Andorra per tancar l’acord amb el club, que es preveu que sigui imminent. En declaracions al Diario de Ibiza exposava que «estic molt conent. És el meu primer pas a nivell professional com a tècnic i em fa molta il·lusió. Poder estar junt amb Joan Peñarroya també ha estat determinant per acceptar aquesta proposta esportiva. És una mica el que estava buscant perquè volia tenir més resposabilitats. Estic feliç amb aquest repte». Vázquez va ser company d’equip de Peñarroya dues dècades enrera al TDK Manresa. Actualment l’eivissenc estava realitzant tasques tècniques a les categories inferiors de l’Unicaja de Màlaga. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT