PUBLICITAT

Andorra la Vella

Trentè aniversari amb salut

Més d’un miler de nens viuen la festa de fi de curs de les escoles esportives de la capital al Parc Central

Per Iván Moure

Alguns nens juguen en un camp de futbol inflable, ahir al Parc Central.
Alguns nens juguen en un camp de futbol inflable, ahir al Parc Central. | TONY LARA
Les activitats que ofereix el Comú d’Andorra la Vella a les escoles esportives que pertanyen a la capital està més viu que mai. Ho demostra la festa de fi de curs celebrada ahir al Parc Central en el 30 aniversari d’aquesta iniciativa, la qual gaudeix d’una salut envejable: «Setmanalment hem registrat una mitja d’uns 2.500 participants, dels quals uns 1.750 són infants», assegura el cònsol menor, Marc Pons.

És indubtable que això funciona. Fa només deu anys no hi havia més que una desena d’esports inclosos. A dia d’avui hi ha 31 diferents per a menors de quinze anys, des de clàssics com el futbol, el bàsquet o el vòlei a d’altres  menys freqüents com tot tipus d’arts marcials, canoa i caiac o ciclisme. «Funciona molt bé i ja és una tradició fer aquesta festa, aprofitant que també s’acaba el col·legi, perquè pares i fills passin una estona agradable. És habitual veure aquest caliu quan acomiadem el curs», apunta in situ Pons, en un Parc Central a vessar de nens. Més d’un miler van poder gaudir de tot tipus de jocs, llits elàstics, una desena d’inflables i per arrodonir una tarda perfecta, banyador i xancletes per gaudir d’una festa de l’escuma.
 
Cal dir, però, que el comú de la capital també organitza activitats esportives per a la resta d’edats. El que funciona, millor no tocar-ho. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT