PUBLICITAT

Grandvalira acollirà la cita inicial al Català de descens

  • La cursa preveu una gran participació d'atletes locals, ja que és puntuable per al Nacional
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un 'rider' realitza un descens a la pista de l'Avet, aquest estiu. Foto: GRANDVALIRA

El Grandvalira Bike Park acollirà, diumenge de la setmana que ve, la primera prova de la Copa Catalana de descens 2010. L'escenari serà la coneguda pista de l'Avet, que acull competicions de primer nivell d'esquí i que a l'estiu està adaptada com un circuit de pràctica de BTT. La prova, que tindrà lloc a partir de les onze del matí, comptarà amb nou categories --masters 40, masters 30, rígides, infantil, cadets, fèmines, júnior, sènior i elit-- i serà una cursa individual en format de contrarellotge, que consta d'una sortida ràpida i amb molt pendent, una part intermitja de bosc molt tècnica i de nou un tram de velocitat fins a l'arribada. Dissabte serà el dia destinat al reconeixement del traçat i per als entrenaments oficials.

El guanyador en cada categoria serà aquell que marqui el millor temps de les dues mànegues. L'organització estima que els riders requeriran prop de quatre minuts per completar el recorregut, d'1,5 quilòmetres de distància i 450 metres de desnivell.

Cal destacar que la prova inicial de la Copa Catalana tindrà una gran representació andorrana, ja que aquesta puntua també per al Campionat Nacional del 2010.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT