PUBLICITAT

Encamp

Més veïns es concentren a Encamp per fer el dinar popular

L’orquestra Tropikana posa el punt i final a la jornada de celebració

Per EL PERIÒDIC

Festa del Poble d’Encamp, ahir.
Festa del Poble d’Encamp, ahir. | ANA / S. F.
 Continuen les Festes de Poble i la darrera parròquia en festejar la tradició va ser Encamp. Durant el dia d’ahir, la Plaça Arínsols va ser l’escenari de diverses activitats que van complementar una jornada popular de celebracions. Així, es van alternar els inflables amb la ballada tradicional de l’Esbart Sant Romà i el dinar popular. 
 
Aquests darrer és una de les activitats més esperades per als encampadans. A més, aquesta edició va veure incrementada la participació dels veïns respecte els anys anteriors, segons va informar l’ANA. Doncs més ciutadans es van desplaçar fins a la plaça per gaudir de l’àpat que cada any centra la Festa del Poble. 
 
Cap a les cinc de la tarda va continuar el moviment. Els assistents van fer la digestió amb els actes de caràcter esportiu amb l’espectacle de motor a l’aparcament de Terres Primeres baix i les havaneres amb el grup Els Pirates o el campionat d’Andorra de ciclisme infantil. Al vespre, la Nit de les Bruixes va arribar al carrer Major i el ball de nit amb l’orquestra Tropikana al Prat Gran va posar el punt i final als actes de la Festa del Poble d’Encamp. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT