PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El film ‘Wolves’ guanya el premi Spotlight Platinum

El certamen promou els cineastes experimentats i nous del gènere de terror

Per EL PERIÒDIC

El film ‘Wolves’.
El film ‘Wolves’. | EL PERIÒDIC
Els premis Spotlight Horror Film 2016 han premiat el curtmetratge Wolves, de l’andorrà Alvaro Rodriguez Areny, amb el guardó Spotlight Platinum, que commemora les pel·lícules «veritablement notables» en funció de les puntuacions més altes que es registren en el seu propi panell. 
 
Prop de 80 films han rebut aquest any algun dels quatre premis que atorga el Spotlight Horror Film: El Platinum (platí), el Gold (or) , el Silver (plata) i el Bronze. Els Spotlight Horror Film tenen l’objectiu de «promoure els treballs de cineastes experimentats i mostrar els nous integrants del gènere de terror a través d’una competició única i important que integra el cinema internacional. Busquem un espai per al millor del terror, la ciència ficció, les novel·les de suspens, els misteris, les animacions, el cinema experimental, i molt més».
 
Wolves / El film Wolves es desenvolupa en la Segona Guerra Mundial. Arthur, un pilot de la Reial Força Aèria britànica, fuig camp a través després d’estavellar el seu avió. El protagonista comença així una lluita per sobreviure en la qual es toparà amb alguna cosa mes que enemics alemanys. Alvaro Rodriguez Areny mostra així el seu do i afició pel cinema, que com ell destaca, li arriba des de ben petit. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT