PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Anàlisi global de la situació del català

IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

Per El Periòdic

Cartell de la IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana
Cartell de la IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana | IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana
La ‘IV Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana. Polítiques lingüístiques per a una llengua amb futur’ tindrà lloc el 7 de juliol vinent, a l’Ateneu Barcelonès.
Enguany es presentaran per primera vegada des del 2004 les principals dades sobre els coneixements, els usos i les representacions de les llengües al conjunt de domini de parla catalana, a partir d’unes enquestes que es van elaborar durant el 2014 i el 2015.
A partir dels resultats es farà una anàlisi global de la situació i s’examinaran els punts forts i febles de la llengua a cada territori i en cada àmbit. Un exercici útil i necessari per traçar les perspectives de futur.
Hi intervindran representants institucionals de tots els territoris; a casa nostra, l’encarregat serà Joan Sans, cap del Servei de Política Lingüística del Govern d’Andorra, que exposarà les polítiques lingüístiques que es duen a terme al Principat.
Programa i inscripcions

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT