PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

José Antonio Martín dirigirà l’Enfaf i la selecció femenina

L’entrenador vol continuar amb la tasca realitzada fins ara posant el seu segell

Per JOAN JOSEP BLASCO

José Antonio Martín, ahir en la seva presentació.
José Antonio Martín, ahir en la seva presentació. | FAF
El substitut de Joan Carles Ruiz al  capdavant de l’Enfaf i la selecció femina absoluta és José Antonio Martín, que fins ara ocupava la tasca de preparador físic. Jonathan Gálvez és el segon entrenador.
 
El plantejament és el de «continuar amb la base dels últims anys», exposa Martín, per tal «d’ajudar al màxim el desenvolupament del futbol femení». Lloa la tasca del seu antecessor, que «ha fet molt bona feina els últims anys i li volem donar continuïtat». Els objectius són «a la lliga ser competitius al màxim i el mateix a la selecció, dins el nostre nivell». Amb l’Enfaf iniciaran pretemporada a inicis d’agost, mentre que al novembre amb el combinat nacional jugaran dos amistosos a Malta davant les amfitriones per preparar la fase de classificació per l’Europeu de l’any vinent. 
 
Tere Morató serà baixa perquè fitxa per l’FC Barcelona B. Per compensar la seva marxa jugaran «més en equip», però per a la selecció «el fet que vagi a jugar fora ens farà créixer». També és baixa Ruzafa i provaran de recuperar jugadores que ja ho havien deixat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT