PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Detingut per intentar matar l’exparella amb un accident

El noi va intentar impactar el seu vehicle contra un tot terreny

Per EL PERIÒDIC

Un policia entra a la comissària de la Seu.
Un policia entra a la comissària de la Seu. | EL PERIÒDIC
Un noi de 23 anys ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós, en grau de temptativa, un delicte de danys i tres delictes lleus de lesions després de provocar, voluntàriament, un accident de trànsit en què pretenia fer mal, fins i tot matar, la seva exparella, una veïna de la Seu d’Urgell de 21 anys. Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns el jove, al qual acusen de provocar intencionadament el sinistre amb la voluntat de provocar la mort de la copilot. El detingut per violència masclista és de nacionalitat espanyola i veí de Josa i Tuixén. El noi està detingut però ahir continuava ingressat a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, on també està ingressada la noia. 
 
Els fets van passar diumenge, dia 26, sobre les deu de la nit, quan els serveis d’emergència van rebre l’avís d’un sinistre a la carretera N-260, al terme municipal de Ribera d’Urgellet. En arribar al punt indicat, un tram recte amb bona visibilitat, els agents van trobar dos vehicles accidentats que havien col·lidit. Un dels automòbils era un tot terreny amb tres ocupants, que estaven fora del vehicle i havien resultat ferits lleus, i l’altre era un turisme, dins el qual hi havia dues persones atrapades i en estat greu, segons informa RàdioSeu.
 
L’acompanyant del turisme va trobar les forces per explicar als agents que el conductor era la seva exparella i havia provocat l’accident intencionadament per intentar matar-la. L’home, mentre era atès pels serveis d’emergència, va admetre la voluntarietat de l’acció.
 
Els Bombers de la Generalitat van excarcerar els dos ferits i, un cop els serveis sanitaris van estabilitzar-los, van ser evacuats a l’Hospital de la Seu d’Urgell amb l’acompanyament dels Mossos d’Esquadra.
 
Segons han informat els Mossos d’Esquadra, a primera hora de la matinada de dilluns, el conductor del turisme va ser traslladat a una habitació de l’hospital i va ser detingut pels delictes de temptativa d’homicidi, danys i lesions, per les ferides causades als ocupants del tot terreny. L’home, que té antecedents, continua ingressat a l’hospital de la Seu d’Urgell.
 
De la investigació se’n desprèn que la tarda del sinistre el detingut havia quedat amb la seva exparella per parlar. Mentre circulaven, va accelerar la marxa i va envair voluntàriament el sentit contrari per impactar frontalment amb el tot terreny, amb la clara intenció d’acabar amb les seves vides. Tot i la inesperada envestida, el conductor del tot terreny va poder evitar el xoc frontal directe i el turisme va col·lidir lateralment.
 
El presumpte homicida i la noia van resultar ferits de diversa consideració i continuen ingressats. Quan l’home sigui donat d’alta serà posat a disposició judicial i, probablement, passarà a presó preventiva a l’espera del judici per intent d’homicidi.
 
PARAPENTISTA FERIDA / D’altra banda, una parapentista de 31 anys va resultar ferida de gravetat a l’esquena dimarts al vespre en l’aterratge del seu vol de parapent a Organyà. La dona va ser traslladada a l’Hospital de la Seu d’Urgell. Ahir a la tarda, també es va ferir greument un parapentista ahir a Àger en caure al buit quan intentava completar l’aterratge.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT