Domzale

El Lusitans s’avança però no pot evitar la derrota a Eslovènia

Luizao marca als cinc minuts i els locals reaccionen fent tres gols abans del descans

Per EL PERIÒDIC

Molina pressiona Dobrovoljc, en el partit d’ahir.
Molina pressiona Dobrovoljc, en el partit d’ahir. | 24ur.com
Va donar la sorpresa inicial. L’FC Lusitans va posar-se per davant al camp de l’NK Domzale, però no va poder aguantar el resultat i va acabar perdent (3-1), però amb l’avantatge d’haver marcat a domicili, amb el que això suposa pel valor doble dels gols que es fan fora de casa.

Luizao, un dels fitxatges realitzats aquest estiu, va fer el gol andorrà als cinc minuts de partit després de servir una falta. Però l’avantatge va durar ben poc. Només sis minuts, el temps que va tardar Dobrovoljc a fer l’empat aprofitant una passada que li permetia marcar a porteria buida. Els eslovens van poder jugar més tranquils després de la sorpresa inicial i al 26 materialitzaven el segon mitjançant Horic amb un cop de cap. Semblava que s’arribaria al descans amb aquesta diferència, però va ser superior perquè al 43 Crinic marcava amb un potent xut. Era massa càstig el que va rebre el Lusitans pel joc que havia exercit.

A la represa Moi va intentar-ho amb una rematada que s’escapava fora. Sirok i Vuk ho provaven a l’altra porteria. A pilota aturada el Lusitans intentava treure profit de l’estratègia, però no va poder tornar a superar el porter. Coca evitava el quart als últims 10 minuts aturant dues rematades de Majer. La darrera ocasió local es produïa al temps de descompte. Juninho servia un córner i Dobrovoljc rematava fora.