PUBLICITAT

La Seu FC es presentarà a la ciutat per la Festa Major

L’equip sènior urgellenc iniciarà la nova etapa des de Quarta Catalana

El president de l’entitat urgellenca, Jordi Grau Cano, i el regidor d’Esports, Isidor Alberich.
El president de l’entitat urgellenca, Jordi Grau Cano, i el regidor d’Esports, Isidor Alberich. | Seu, futbol, competició, retorn, Quarta, equip. club, Cano, Alberich
La Seu FC ha confirmat el retorn a la competició, tal com ja van avançar des del club a RàdioSeu aquest mes passat. El president de l’entitat urgellenca, Jordi Grau Cano, i el regidor d’Esports de l’ajuntament, Isidor Alberich, van presentar el projecte ahir en roda de premsa.
En nom de la ciutat, Alberich ha rebut la inscripció com «una molt bona notícia pel futbol i per a l’esport de la ciutat». Des del consistori es feliciten del retorn i agraeixen «al club i al seu president l’esforç realitzat durant aquest últim any per tornar a la competició, tot buscant jugadors que han volgut implicar-se». Alberich ha avançat que des de l’Ajuntament donaran «el màxim suport a l’FC La Seu perquè aquest retorn a la competició sigui tot un èxit i que els socis i aficionats al futbol a ciutat tornin a gaudir-ne2.
De la seva part, Grau ha confirmat que l’equip ja està inscrit al grup 22 de Quarta Catalana, l’última divisió de la Federació Catalana. Aquesta és la categoria des d’on els clubs han de començar quan s’han retirat prèviament de la competició, tal com va fer l’any passat La Seu FC després del descens a Tercera. Grau ha volgut remarcar, però, que «després de dues temporades molt complicades, es va haver de deixar de competir malgrat que ens va saber molt de greu prendre aquesta decisió».
El president ha avançat que el club ha fitxat com a entrenador Miquel Sánchez, tècnic del CF Organyà en anteriors temporades. Sánchez ha buscat els 20 jugadors que l’equip ja té confirmats per aquesta nova temporada. Grau ha explicat també que el 90% dels jugadors provenen del planter de l’EDFOR, i la resta són d’altres municipis de l’Alt Urgell. El dirigent urgellenc ha reconegut que ja parteixen amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a Tercera en l’any de retorn.

Partits en dissabte / El nou equip La Seu FC es donarà a conèixer a l’afició en un partit amistós que disputaran al camp municipal d’esports, diumenge 28 d’agost, en plena celebració de la Festa Major de la Seu d’Urgell. L’equip començarà els entrenaments de pretemporada a partir del 15 d’agost.
D’altra banda, el club urgellenc ha anunciat que ha sol·licitat a la Federació Catalana de Futbol jugar a partir d’ara els seus partits com a local els dissabtes a la tarda, en comptes dels diumenges.

Menchón, tècnic de l’Organyà / També pel que fa a l’actualitat del futbol local, el CF Organyà ha comunicat el fitxatge de Toni Menchón com a nou entrenador del primer equip. Menchón ocuparà la plaça que ha deixat Miquel Sánchez per anar a entrenar l’equip de La Seu FC. El nou tècnic ganxo té experiència en equips com ara el Balaguer i l’Artesa.
La prioritat de l’entitat alturgellenca serà novament assegurar la permanència a Segona Catalana, amb l’objectiu de millorar la 16a posició d’aquesta darrera temporada. L’Organyà és actualment el principal equip de futbol de la comarca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT