PUBLICITAT

Barcelona

Moya és campió del Català i frega un rècord nacional

El corredor del CAVA es queda a sis centèsimes que aguanta fa 17 anys

Per El Periòdic

Moya, dijous passat al Català absolut a Barcelona
Moya, dijous passat al Català absolut a Barcelona | FACEBOOK
Pol Moya té entre cella i cella superar la marca de Víctor Martínez en els 800 metres, un extraordinari temps d’1:48.75 que el dijous passat va complir disset anys exactes de vigència. L’actual president de la Federació Andorrana d’Atletisme el va aconseguir el 30 de juny del 1999 a mataró i Moya va estar a punt de rebaixar-lo dijous a Barcelona el dia que el  rècord estava d’aniversari, en un Míting per al campionat de Catalunya d’aire lliure.
 
El corredor del Club d’Atletisme Valls d’Andorra, que venia de ser tercer la setmana passada a Toledo en l’Espanyol promesa, arribava a la cita amb la moral pels núvols, confiat de les seves possibilitats i esperançat d’intentar jubilar el rècord de Martínez tot i que en una entrevista concedida a aquest rotatiu el 12 de febrer passat va dir que aquest era un repte marcat «a llarg termini». 
 
PLUSMARCA D’ANDORRA PROMESA / Es van complir les previsions amb el tret inicial de la carrera de que seria «una carrera ràpida», segons havia apuntat Moya. L’andorrà va fer bo el paper de favorit fins aturar el temps en una marca mai assolida per ell. 1:48.75 que suposen millor marca personal i rècord d’Andorra promesa. A més, va poder superar un altre dels seus propòsits d’aquest any, la millor marca del seu pare i entrenador Joan Ramon Moya per gairebé un segon (1:49.70). 
 
Moya, a banda del talent que tçe, juga amb això dels temps com petites motivacions per anar progressant i millorant els seus temps. El rècord de Martínez encara resisteix tot i que des de dijous per només sis centèsimes, però queda clar que Moya està més a prop que mai d’instal·lar-ne un altre. Qualitat en té perquè sigui qüestió de temps.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT