PUBLICITAT

Andorra la Vella

Vall Banc cerca joves amb ‘talent’

L’entitat vol contractar personal per a l’estiu, pràctiques estudiantils i treballadors fixes

Per M. C.

Dues clientes a Vall Banc, en una de les oficines de l’entitat.
Dues clientes a Vall Banc, en una de les oficines de l’entitat. | TONY LARA
El departament de Gestió de Persones de Vall Banc es troba a la cerca de «persones amb talent» per tal d’incorporar-les a la plantilla de l’entitat recentment constituïda. El traspàs de 140 treballadors procedents de l’entitat originària, Banca Privada d’Andorra (BPA), sembla insuficient per a cobrir les necessitats de l’empresa en el tocant a recursos humans. Consegüentment, des de la mateixa àrea encarregada de les relacions laborals s’ha engegat una campanya de cerca de nous empleats, que podran acollir-se a diverses modalitats de contractació. Els estudiants i recentment titulats són el principal objectiu de l’empresa.
 
Els 140 empleats que Vall Banc absorbia d’entre els 270 treballadors amb què contava BPA en el moment de la seva intervenció el 10 de març de 2015 no cobreixen les tasques amb què corre el banc creat per l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB). L’entitat que el passat 11 de maig prenia el relleu a Banca Privada es troba immersa en un procés de selecció de nous perfils professionals. Els estudiants o bé persones que recentment han finalitzat els seves respectives formacions acadèmiques semblen ser el potencial que cerca el departament de recursos humans del banc que assumia els comptes lícits de la ja clausurada BPA (on segueixen treballant una vintena de persones per tal d’acabar de fer el traspàs de productes a la nova empresa).
 
El mateix director de Gestió de Persones, Marc Comella, signa una carta que s’ha fet arribar mitjançant  el correu electrònic a centenes de persones que, majoritàriament, responen a persones joves. Comella, a través de l’esmentada missiva distribuïda també per l’Institut d’Estudis Andorrans, fa de portaveu del que defineix com «un banc jove, àgil, en ple creixement i generador d’oportunitats» que creu «en els reptes i en la consecució d’objectius» per atraure «persones amb talent» que han de permetre «fer de Vall Banc el millor Banc». És amb aquesta finalitat que es dirigeix a un públic jove i ofereix «un entorn de treball competitiu, amb recorregut, on les oportunitats de creixement professional a través de la formació i l’empowerment estan a l’ordre del dia». 
 
La comunicació convida als remitents a enviar la seva trajectòria laboral i acadèmica per «optar» a tres modalitats de contracte.  La primera de les opcions és una feina per a l’estil, seguida segonament de «pràctiques que formin part del recorregut formatiu de la teva carrera». Per últim, Comella ofereix «una feina fixa o temporal, una vegada hagis finalitzat els teus estudis universitaris, de postgrau...». 
 
Nous professionals o bé becaris en pràctiques prenen el relleu de les desenes d’empleats que es veien obligades a abandonar Banca Privada d’Andorra com a causa de la seva intervenció. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT