PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Scalada’ debuta amb més del 90% d’entrades venudes

El Cirque ultima detalls a l’assaig general la vigília de l’estrena, avui

Per EL PERIÒDIC

Un moment de l'actuació d'ahir, assaig general.
Un moment de l'actuació d'ahir, assaig general. | TONY LARA
L’equip del Cirque du Soleil va ultimar ahir els darrers detalls per a l’estrena d’Scalada Vision que es preveu per aquest vespre en un assaig general al que van poder assistir els veïns del Parc Central i els mitjans de comunicació, així com membres de l’organització. Quan encara no s’ha estrenat el quart espectacle que la companyia internacional ha dissenyat en exclusiva per al Principat, només queden a la venda les entrades per a les cites previstes els dies entre setmana.
 
Scalada Vision s’estrena amb més del 90% de les entrades venudes, el que suposa un èxit per a l’organització i també per a Andorra Turisme, que va negociar l’arribada de l’espectacle de la companyia canadenca pels dos pròxims anys. El cost serà de 450.000 euros, però la companyia canadenca es farà càrrec del 33%, això és 148.500 euros. La resta, és d’Andorra Turisme. Aquest nou projecte andorrà del Cirque du Soleil augmenta també respecte a altres anys, ja que suposa un 12% més de cost net.
 
Envelat per a les tronades / La novetat d’aquest any és sense dubte que l’envelat nou cobrirà tot l’espai destinat al públic assistent. Amb això, s’aconseguirà evitar que els xàfecs habituals en aquestes dates no afectin a la presència dels espectadors, que en altres ocasions preferien evitar-se l’aigua i no hi assistien.
 
L’envelat té unes grans dimensions, amb 16,9 metres d’alçada i 4.250 metres quadrats. L’estructura, a més, compta amb 85 metres de llargada i 50 d’amplada, i l’únic punt feble és que els laterals són descoberts. Les entrades anticipades amb seient tenen un cost de 18 euros, i 20 si es compren en taquilla. L’increment de l’entrada amb seient aquest any ha estat de tres euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT