PUBLICITAT

Bartumeu contactarà amb ApC el cap de setmana per iniciar la negociació

  • El Govern ultima aquesta setmana "les últimes xifres" per al Pressupost 2011
  • La reunió amb els grups de Rodríguez i Nomen tindrà lloc la setmana vinent
MARC RODRÍGUEZ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cap de Govern, Jaume Bartumeu, i el ministre d'Ordenament i Medi Ambient, Vicenç Alay, ahir. Foto: TONY LARA

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va afirmar ahir que aquest cap de setmana té previst adreçar-se a ApC per tal de reprendre els contactes iniciats abans de l'estiu amb la tramesa de les directrius del Pressupost 2011, i iniciar així les negociacions del que seran les línies mestres del projecte de llei, l'aprovació del qual és necessària per evitar eleccions anticipades. D'aquesta manera, el líder socialdemòcrata va tancar qualsevol dubte i va confirmar que la intenció del Govern és la d'arribar a una entesa amb el grup d'Eusebi Nomen.

Bartumeu va fer aquestes declaracions en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que va reprendre ahir els seus treballs, tot dedicant més de tres hores a l'anàlisi de la documentació dels diferents departaments. De fet, tal com constava al document de directrius per a l'elaboració del Projecte del Pressupost de l'any vinent, el 30 de juliol era la data màxima perquè els departaments entressin les dades econòmiques referides al Pressupost proposat, amb les fitxes descriptives corresponents, incloent-hi objectius, activitats i indicadors. Segons va afirmar el cap de Govern, els ministres van rebre ahir els complements d'informació necessaris, tot i que els treballs per "valorar les últimes xifres" d'aquest document continuaran avui i demà, quan està prevista una nova reunió.

Bartumeu va manifestar que, en cas que sigui necessari, es treballarà "també el cap de setmana" per tal de complir el calendari previst. Al mateix full de directrius ja s'assenyalava que durant la primera quinzena del pròxim mes de setembre, està prevista l'"aprovació per part del Govern de les línies generals del Projecte de Pressupost 2011". Des de dilluns d'aquesta setmana i fins al 17 de setembre, a més, es produiran les reunions entre els diferents departaments i el Departament de Pressupost "per a l'anàlisi de les demandes", tal com consta a les directrius. El 20 de setembre és la data límit d'entrega del Pressupost 2011 de les parapúbliques.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT