PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un jove de 23 anys detingut per agredir la seva parella

Els fets van tenir lloc en una via pública d’Escaldes-Engordany

Per EL PERIÒDIC

La Policia efectua cinc detencions durant la passada setmana.
La Policia efectua cinc detencions durant la passada setmana. | TONY LARA
El Cos de Policia va detenir durant la setmana passada a cinc persones. Una d’elles per presumptament agredir a la seva parella en la via pública. Els fets van tenir lloc dimecres a Escaldes-Engordany. 
L’acusat, un jove de 23 anys, va ser controlat i retingut per agents de circulació comunals fins que va arribar la Policia. Davant d’ambdues autoritats l’agressor va mostrar desobediència i resistència.
 
Dissabte els agents policials van detenir a un home de 30 anys com a presumpte autor d’agressió física en l’àmbit domèstic vers la seva exparella. Els fets van ocórrer en el domicili d’aquesta, a Encamp. La Policia també va detenir dijous i divendres a dos homes, de 47 i 51 anys, per dos delictes diferents de desobediència a una ordre d’expulsió governativa vigent. Els detinguts van ser trobats a la Massana i Escaldes, respectivament.
 
Finalment, els agents policials van procedir a la detenció d’un espanyol no resident de 32 anys per conduir amb una taxa d’alcohol de 1,42 g/l. Els fets van tenir lloc dissabte cap a les 3.50 hores de la nit. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT