PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Sopa de Cabra, «concert estrella» de la Festa Major de Sant Julià

El pressupost per a tots els dies suma 180.000 euros

Per EL PERIÒDIC

Sopa de Cabra serà el plat fort de la festa laurediana.
Sopa de Cabra serà el plat fort de la festa laurediana. | EL PERIÒDICO
El grup de rock català Sopa de Cabra serà el «concert estrella» de la Festa Major de Sant Julià de Lòria d’enguany, que se celebrarà del 29 de juliol al 2 d’agost. Així ho van confirmar ahir el conseller de Cultura, Josep Roig, i la cap de Cultura, Laura Rogé, durant la presentació del programa festiu, que amb un pressupost de 180.000 euros comptarà amb més d’una cinquantena d’activitats. 
 
En relació al plat fort del programa, Rogé va assegurar que comptar amb l’actuació de Sopa de Cabra «ens omple d’il·lusió», ja que tal com va recordar, l’any 1990  el grup va estar a punt d’actuar a Sant Julià però finalment no ho van poder fer a causa de la pluja. Pel que fa a la resta de concerts, el dissabte actuarà el grup de versions ‘La loca histeria’, mentre que el diumenge, amb la nit dedicada al públic adult, serà el torn dels Sirex&Mustang. Quant a les actuacions adreçades al públic més jove, el dilluns a la nit s’oferiran quatre concerts amb grups de la mida d’Els Catarres, Animal, Doctor Prats i Freyja.
 
‘Sopa de Cabra’ presentarà el seu darrer treball anomenat Cercles. Respecte al plat fort del programa, Rogé va assegurar que comptar amb l’actuació de Sopa de Cabra «ens omple d’il·lusió». A més, Rogé va detallar que en el darrer videoclip del grup hi apareix el pilot andorrà Albert Llovera, motiu pel qual des de l’àrea de Cultura «creiem que pot resultar molt interessant aquesta connexió».
 
Quant a la resta de concerts, la nit del dissabte, a partir de les 01.30 hores, actuarà el grup de versions ‘La loca histeria’, mentre que el diumenge a mitjanit, durant la nit dedicada al públic adult, serà el torn Sirex&Mustang, dos dels grups de més èxit dels anys seixanta i setanta. Pel que fa a les actuacions adreçades al públic més juvenil, el dilluns, a partir de les deu de la nit i fins a altes hores de la matinada, la plaça de la Germandat acollirà quatre concerts amb grups de la mida d’Els Catarres, Animal, Doctor Prats i Freyja. 
 
Com sempre, tampoc faltaran els actes més tradicionals i les activitats esportives. Així, en l’àmbit esportiu, s’oferirà l’activitat lúdica ‘Volta’l’, que permetrà provar el funcionament d’un ‘Segwai’ a través d’un circuit, o una classe de ‘Zumba’, i pel que fa als actes tradicionals, novament es comptarà amb la cercavila de parelles de solters i solteres pels carrers de la parròquia, ‘La Passa’, el ball Cerdà, el ball de la Marratxa, entre altres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT