PUBLICITAT

Soldeu

Grandvalira-Ensisa compta amb els certificats ISO

S’edita un llibre per mostrar les accions en els últims 20 anys

Per EL PERIÒDIC

Moment de la presentació del llibre, ahir a Soldeu.
Moment de la presentació del llibre, ahir a Soldeu. | ANA / M. T.
el Comú de Canillo, com a accionista majoritari, i Grandvalira-Ensisa, la societat que explota les pistes de Soldeu El Tarter, va presentar ahir un llibre sobre el compromís de l’estació amb el medi ambient, que detalla totes les accions que s’han portat a terme en aquesta matèria des que fa 20 anys es prengués la «decisió estratègica» de crear la direcció de qualitat i medi ambient. La feina d’aquest departament ha permès convertir-se en l’única estació del Pirineu en disposar de totes les seves activitats certificades amb les ISO de qualitat, de gestió mediambiental, de seguretat i salut en el treball i de gestió alimentària. 
 
El director general de Grandvalira-Ensisa, Conrad Blanch, va assegurar que l’objectiu de les mesures és millorar els processos i serveis de cara al client. De fet, des de l’estació es mostren convençuts que hi ha turistes de països llunyans que trien el lloc de vacances en funció del grau de compromís amb el medi ambient de la destinació. Blanch també va destacar que són conscients que amb la seva activitat és necessari modificar l’entorn natural, però ha assegurat que es fa de la millor manera possible perquè «som els primers interessats que el medi natural es preservi».
 
«Més que pistes, són jardins», va assegurar el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, posant de manifest l’alt nivell de cura que Grandvalira-Ensisa té a l’hora de preservar l’entorn natural del domini. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT