PUBLICITAT

Andorra la Vella

Marco Asensio no vol més cessions i desitja poder quedar-se al Reial Madrid

El balear considera positiva la seva estrena a la Primera Divisió

Per JOAN JOSEP BLASCO

Marco Asensio, amb un jove seguidor de l’Espanyol.
Marco Asensio, amb un jove seguidor de l’Espanyol. | J.J.B.
Aquestes són dates en la que molts futbolistes encara no tenen clar el seu futur. És un habitual que al Nike Camp passin jugadors en aquesta situació, com era ahir el cas de Marco Asensio. Cedit el curs passat a l’RCD Espanyol, encara no sap on jugarà. De moment, farà la pretemporada amb el Reial Madrid, a l’espera de convèncer a Zinedine Zidane que pot quedar-se a l’entitat blanca.
 
La jove perla balear vol jugar a l’equip madridista de forma immediata, sense cap més cessió. «Tinc clar que vull estar allí», assegura Asensio, que encara no ha parlat amb l’entrenador i que amb l’inici dels entrenaments buscarà guanyar-se el lloc per no moure’s de la capital d’Espanya. No desitja tornar a estar de préstrec, i en cas que es produís, tornar a jugar de blanc-i-blau no és descartable: «Mai se sap. Si es decideix que vagi cedit l’Espanyol és una opció». 
 
A Cornellà-el Prat ha passat moments de tot. «Ha estat una temporada complicada, les coses no han sortit del tot bé», exposa, assegurant que hagués preferit tenir un major grau de competitivitat i «estar més tranquils a la taula o lluitar per alguna cosa més». Tot i així va ser una campanya profitosa, que el fa estar «content per ser la primera temporada a la Primera Divisió». Fora dels resultats de l’equip, a nivell personal «ha estat un bon primer any, tant en el joc com en assistències. He marcat quatre gols, que no està gens malament».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT