PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vendrell pregunta per un fitxatge i un aparcament

La representant de PS+I demana conèixer «les motivacions que han dut la majoria comunal» a realitzar la contractació

Per EL PERIÒDIC

Cèlia Vendrell.
Cèlia Vendrell. | EL PERIÒDIC
La consellera de Partit Socialdemòcrata + Independents (PS+I) a la minoria del Comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha entrat a tràmit dues qüestions per respondre al torn als precs i preguntes de la sessió de consell de comú que tindrà lloc demà. En primer lloc, Vendrell demana per la contractació d’una persona que s’encarregaria de portar la gestió de la xarxa d’aigua potable. En segon lloc, vol més informació sobre el projecte d’un aparcament a l’avinguda del Fener.
 
En la primera pregunta, la representant de PS+I demana conèixer «les motivacions que han dut la majoria comunal» a realitzar la contractació. També exigeix saber «quin és l’encàrrec que se li ha encomanat i les seves funcions». Vendrell també vol tenir accés a la informació sobre la duració de la relació contractual i els honoraris. «Volem saber quines tasques farà, què s’espera, si se li ha encarregat algun projecte o estudi concret i els honoraris». 
 
Per a la segona pregunta tramitada. Vendrell reclama que s’expliqui «on es vol ubicar exactament» i «què hi ha actualment en aquest espai». La consellera comunal recorda que «hi ha unes bordes i volem saber si la intenció és demanar que es tirin a terra o no». En aquest cas, Vendrell ha dit que l’opció d’enderrocament no seria ben rebuda. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT