PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Shermadini se segueix mostrant ambiciós

El pivot georgià espera que es pugui conformar una plantilla per poder jugar la Copa del Rei i els play-off

Per JOAN JOSEP BLASCO

Shermadini, contra el Baskònia.
Shermadini, contra el Baskònia. | Tony Lara
Va ser el primer en renovar. Es preveia que seria el capítol més llarg de l’estiu, però va ser el que es va resoldre de manera més ràpid. La fàcil adaptació de Georgi Shermadini en la seva arribada la temporada passada i el projecte que se li ha presentat van ser claus per a la seva continuïtat. Espera el seu segon any poder jugar la Copa del Rei i els play-off, com ja va exposar el dia de la seva presentació.
 
En una entrevista a la web del club, el pivot georgià exposa que «em volia quedar a Andorra perquè ens agrada a mi i a la meva família. Ens hem sentit com a casa. Ho hem tingut tot per part del club. Pels jugadors és important aquesta sensació de tenir-ho tot resolt, per part del club i de l’entrenador». Se segueix mostrant ambiciós en el proper curs i espera «poder jugar el que no vam jugar la passada, la Copa i els play-off. I espero que ho intentarem». Per aconseguir-ho espera seguir tenint la confiança de Joan Peñarroya. Celebra que «continuï i poder seguir jugant en el seu equip. La temporada passada m’ho va donar tot. Vaig jugar molts minuts i va insistir molt en jugar amb mi. Intentarem fer millors números, ho intentarem».
 
La temporada vinent comptarà amb un compatriota a la plantilla, amb l’arribada de Beka Burjanadze. Es tracta d’un « bon jugador. Ja té experiència a Espanya a l’ACB i a LEB Or. Ha estat fent un bon treball, amb bons números tot i no poder classificar el seu equip per la final, però ell va estar bé. El més important és que molt bon noi i espero que l’Andorra hagi encertat amb ell».
 
Dret de tempteig / L’ACB va publicar la llista de jugadors que es troben subjectes a dret de tempteig. En són un total de 37, entre els quals hi ha dos membres de la plantilla del BC MoraBanc Andorra, Shawn Jones i Thomas Schreiner. No ho estan Luka Bogdanovic, Daniel Clark, Stephen Holt i Sergi Pino.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT