PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els socis decideixen

La junta electoral i la gestora estan d’acord a fer una assemblea per validar o no la candidatura de Ferré

Per JOAN JOSEP BLASCO

Els socis escolten les explicacions de la junta a l’última assemblea que es va realitzar.
Els socis escolten les explicacions de la junta a l’última assemblea que es va realitzar. | J.J.B.
Gir de 180 graus. El club és dels socis i seran aquests qui tindran l’última paraula. La junta electoral proposa que siguin els abonats qui en una assemblea general extraordinària decideixin si la candidatura encapçalada per Albert Ferré és correcta i si són les persones que han de dirigir el club. La junta gestora, amb Lluís España al capdavant, està d’acord en procedir d’aquesta manera. Per tant, en els pròxims dies es poden produir canvis significatius i iniciar el projecte per a la pròxima temporada, que a aquestes alçades està aturat per tot el procés electoral que estava en marxa.
 
Dilluns la junta electoral decidia en una votació del tot ajustada que l’única llista que es presentava als comicis no era vàlida, el que comportava que la gestora hagués de continuar en el càrrec tres mesos més, quan hauria de tornar a convocar eleccions. La situació viscuda, amb alguns dubtes amb certs punts dels estatuts del club, va comportar neguit entre els socis pel futur de l’entitat. La junta electoral proposava de forma immediata per no allargar més la situació una assemblea per a que es decideixi definitivament la validesa o no de la llista presentada als comicis i el canvi de junta si s’escau.
 
Els esdeveniments porten al moment actual. «Hi ha gent que no està conforme que siguem perquè pateixen pel futur del club», assegura España, que vol escoltar als socis i no posar entrebancs per a deixar el camí lliure al que aquests decideixin: «Si els socis volen que la candidatura sigui bona i que nosaltres no seguim, no hi ha cap problema. Donaré tot tipus de facilitats». L’actual president, que com la resta de membres de la gestora van anunciar en la darrera assemblea que no seguirien en el càrrec, es mostra ara satisfet per l’interès d’un grup de persones per agafar les regnes del club. I encara que seguint fil per randa els estatus la candidatura no sigui vàlida, accepta que tiri endavant si així ho desitgen els socis: «Estaré encantat de la vida si entra gent nova. Vull que la candidatura sigui legal, perquè no desitjo que el club tingui problemes ni desaparegui».
 
En cas que sigui aprovada la llista de Ferré, España deixa clar que «s’han de fer responsables dels deutes que hi ha, tant amb el banc com amb d’altres. El que em deuen a mi, ja m’ho aniran pagant», i confia que puguin aportar un futur il·lusionant per a l’FC Andorra: «Espero que tinguin un projecte atractiu i que el club pugui seguir endavant». La reunió que s’ha de realitzar encara no té data, però s’espera que sigui el més aviat possible, que seria a finals de la present setmana o bé inicis de la vinent. La pressa es produeix per no allargar més la situació i que es pugui començar a donar forma al projecte de la pròxima temporada. No només en l’estructura de club, sinó en la plantilla, ja que els jugadors de estan a l’espera de conèixer quina és la resolució final. També s’ha de tractar el capítol d’altes per reforçar la plantilla i per cobrir les tres baixes que s’han produit des de que va concloure el curs passat, tenint en compte que els equips ja fa setmanes que s’estan reforçant i el mercat cada cop està més limitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT