PUBLICITAT

Ordino

Un concert dedicat als Beatles inicia les Nits Obertes d’Ordino

El cicle comptarà amb un programa musical per a tots els públics

Per EL PERIÒDIC

El grup que honorarà la música dels Beatles i que actuarà a Ordino.
El grup que honorarà la música dels Beatles i que actuarà a Ordino. | COMÚ D\'ORDINO
el cicle de les Nits Obertes d’Ordino comença aquest dimecres 13 de juliol a les 22 hores a la plaça Major, amb una nit dedicada als The Beatle’s. L’objectiu del cicle, que estarà format per cinc concerts, és oferir un programa musical per a tots els públics. Un dels concerts més destacats és el de l’ONCA Bàsic que amplia l’escenari i el gènere amb un concert a l’església Sant Martí de la Cortinada, que tindrà lloc el 10 d’agost, a les 21 hores. 
 
Es tracta del Quartet per l’Art que interpretarà el programa ‘Ibèrics amb denominació d’origen’, basat en compositors pròxims a la cort de Madrid del segle XVIII com ara Luigi Boccherini i Gaetano Brunetti. La formació de corda estarà integrada per tres músics de l’ONCA: David Olmedo i Josep Martínez (violins), Josep Bracero (viola) i la col·laboradora habitual de l’Orquestra, Gaëtane Duynalaeger, al violoncel. Després del concert s’oferirà una degustació de productes ibèrics als assistents. 
 
Durant el cicle de les Nits Obertes, el centre d’Ordino esdevindrà una taverna folk el dimecres 27 de juliol, per escoltar The Sailors, que interpretaran música celta i d’arrel popular. El grup està format per dues veus, un violí i un acordió. Durant el mes d’agost hi ha programats dos concerts, la nit Cantango amb la veu de Jorge Vos que farà un repàs per la història del tango amb clàssics de Gardel,
Discépolo i Homero Manzi. Per últim, el grup Pexsomblues oferirà un concert el 24 d’agost amb un repertori heterogeni que va del blues a l’havanera amb un recorregut per la història de la música negra.
Els concerts són gratuïts i es faran els dimecres a les 22 hores a la plaça Major, a excepció de l’ONCA Bàsic que actuarà a les 21 hores a la Cortinada. En cas de pluja, les actuacions es traslladaran a l’ACCO, durant el mes de juliol, i a la sala La Buna, a l’agost. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT