PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’AREB dóna per tancat el traspàs de Vall Banc a JC Flowers

El president de l’entitat serà Michael Christner i el conseller delegat Cristoph Lieber

Per EL PERIÒDIC

Porta d’entrada a Vall Banc.
Porta d’entrada a Vall Banc. | TONY LARA
L’AREB va donar per tancada ahir el traspàs de Vall Banc a la firma estadounidenca JC Flowers. Amb aquesta decisió, que s’ha dut a terme segons l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries seguint els passos del pla de resolució de Banca Privada d’Andorra aprovat al juny del 2015, també s’ha establert que el president de l’entitat serà Michael Christner, mentre que el conseller delegat serà Cristoph Lieber. Tots dos substituiran César Goyache i Fernando Vázquez, respectivament.
 
«Es compleix punt per punt el pla de resolució», va afirmar Albert Hinojosa, president de l’AREB, que hi va afegir que, «en particular s’optimitza l’ús dels recursos públics i es garanteixen bones perspectives de negoci per a Vall Banc, els seus clients i els seus empleats, fruit de la dilatada experiència de J.C. Flowers».
 
El fet que s’hagi formalitzat l’acord d’aquisició de Vall Banc per part de la societat d’inversió dels Estats Units implica l’acompliment dels passos que s’havia marcat l’AREB i confirma el camí que van obrir les «preceptives autoritzacions de l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF) i del Govern d’Andorra pel que es refereix a l’autorització d’inversió estrangera», segons afirmava ahir l’AREB a través d’un comunicat. Amb l’acord, es compleix amb l’estipulat el passat 21 d’abril, quan l’AREB, «després d’una estricta avaluació de les ofertes presentades després del procés públic de subhasta competitiva», va seleccionar JC Flowers. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT