PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu celebra demà el Correllengua 2016

El plat fort de la festa serà un concert de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries

Per EL PERIÒDIC

El Correllengua en una edició anterior.
El Correllengua en una edició anterior. | RÀDIOSEU
La capital de l’Alt Urgell celebrarà demà dissabte els actes del Correllengua 2016 a la ciutat. La capital de l’Alt Urgell dóna un any més suport a aquest conjunt d’actes que es duen a terme en poblacions d’arreu dels Països Catalans per reivindicar la vigència i l’ús de la llengua catalana com a eina comuna de convivència.
 
Els actes, pensats per a totes les edats, se celebraran a la plaça dels Oms i començaran a les 6 de la tarda amb un berenar popular, taller de ioga i jocs. A tres quarts de 7 de la tarda hi haurà contacontes amb Assumpta Mercader.
 
A dos quarts de vuit del vespre, es farà una lectura de poemes de Montserrat Roig, en homenatge a l’escriptora barcelonina, de qui enguany es commemoren 25 anys de la seva mort.  Tot seguit, hi haurà l’arribada de la Flama de la Llengua i la lectura del manifest, que enguany serà a càrrec del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. La jornada es completarà, a partir de les 19.45 hores, amb un concert de música de les Terres de l’Ebre a càrrec del grup Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT