PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torres troba en una zona propera a FEDA el lloc idoni per a l’heliport

«Cal veure si l’últim informe és favorable», apunta el ministre d'Ordenament Territorial

Per El Periòdic

Enric Torres, durant la presentació del projecte de l'Hotel Rosaleda.
Enric Torres, durant la presentació del projecte de l'Hotel Rosaleda. | Tony Lara
 El Govern ja compta amb un estudi favorable sobre la ubicació de l’heliport en un terreny proper a les Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) i actualment està a l’espera de rebre un últim que «confirmi al 100% que és viable o desmenteixi el que diu l’informe inicial», segons informa l’Agència de Notícies Andorrana.
 
Així ho va explicar ahir durant la signatura del conveni de cessió dels terrenys de Prada de Moles Jordi Torres. El ministre d’Ordenament Territorial va anar més enllà i va assegurar que en cas que el segon estudi –encomanat als mateixos tècnics francesos que van encarregar-se de plantejar possibles ubicacions– resulti favorable, «es podria tirar endavant el projecte». D’aquesta manera, Torres també va posar en relleu que a banda dels respectius estudis, també es compta amb el vistiplau inicial dels propietaris d’aquells terrenys, els quals durant les primeres converses «s’han mostrat favorables». 
 
Amb tot, el ministre va precisat que en cas que el projecte acabi veient la llum, «s’hauria de fer un pla especial amb convenis entre propietaris, Comú i Govern».
 
D’altra banda, Torres va aprofitar l’ocasió per detallar que el terreny que s’està estudiant és «l’única opció» que hi ha ara mateix sobre la taula. «Hi creiem fermament», va subratllar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT