PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Esbart Santa Anna inicia la Festa Major d’Escaldes

L’agrupació oferirà una dansa parroquial inspirada en el segle XX

Per ESTEFANIA GRACIA

El director artístic de l'Esbart Santa Anna, Rafa Martín, el conseller Didier Aleix, i el president de l'Esbart, Josep Manel Martín.
El director artístic de l'Esbart Santa Anna, Rafa Martín, el conseller Didier Aleix, i el president de l'Esbart, Josep Manel Martín. | ANA / M. B.
L’Esbart Santa Anna estrenarà aquest dissabte l’obra Tardes a Engordany dins el festival que donarà el tret de sortida a la Festa Major d’Escaldes-Engordany.
 
Es tracta d’un ball inspirat al segle XX, cent per cent escaldenc (segons d’estaca l’organització), amb música de Brigit Garcia, coreografia de l’actual director artístic de l’Esbart, Rafa Martín, i disseny de vestuari de Nuri Barquín. En l’espectacle participaran tots els dansaires de l’Esbart escenificant una de les tardes a la parròquia mentre els nois i les noies festegen, segons informa l’ANA. 
 
El president del grup, Josep Manel Martín, va assegurar ahir sentir-se «molt orgullós» de poder estrenar aquesta coreografia, a més de recuperar-ne d’altres que feina molt temps que no s’havien ballat. D’altra banda, el director artístic, Rafa Martín, va mostrar la seva voluntat d’estrenar balls cada any, tot i que va reconèixer que és molt complicat. L’actuació tindrà lloc a les 22.00 hores al Prat del Roure. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT