PUBLICITAT

El Barça inicia a Encamp un curs "il.lusionant"

  • L'entrenador, Marc Carmona, admet: "Assumim que som favorits i esperem poder celebrar algun títol"
I. M.
ENCAMP

Periodic
D'esquerra a dreta, Javi Rodríguez, Marsenyach i Carmona, ahir. Foto: TONY LARA

El Barça ja ha començat a rodar i és a Encamp realitzant una estada de pretemporada de cara a afrontar un curs en què les expectatives generades són màximes.

Així ho va reconèixer l'entrenador blaugrana, Marc Carmona, que no va dubtar ahir a assenyalar que els espera un any "il.lusionant" en la Divisió d'Honor, generat per les incorporacions de Wilde, Lin i Torras: "Tenim tres fitxatges molt bons i assumim la condició de favorits, però això s'ha de confirmar a la pista. Tinc 12 jugadors, una plantilla equilibrada i els títols els guanyen els grans equips, no les grans plantilles", va indicar. En aquest sentit, enllaçat amb el treball que està fent el conjunt blaugrana en terres andor- ranes, Carmona va afegir: "Estem molt a gust, encantats, fa més calor de la que esperàvem, però el tracte és impecable. Esperem celebrar alguna cosa havent estat a Encamp per a dur a terme la nostra preparació".

DEMÀ, CONTRA EL BP
Tal com estava planejat, el Barça es veurà les cares demà a les sis de la tarda amb el BP en un amistós al Complex Esportiu d'Encamp, a portes obertes i gratuït per al públic, que servirà de presentació per a la campanya 2010-2011 del quadre tricolor, com a antesala abans de les semifinals de la Copa Catalana, que enfrontarà de nou els dos equips el 9 de setembre.

Carmona es va desfer en elogis cap al conjunt que entrena Jandro Álvarez: "Sé que l'any passat va fer una segona volta molt bona en la lliga i un bon play-off d'ascens. Conec alguns jugadors, tenen tècnic nou i jugar contra l'Andorra sempre és difícil, sobretot a casa seva".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT