PUBLICITAT

Cerdanya

El Parc dels Búnquers organitza activitats d’estiu

Entre juliol i agost proposen quatre activitats diferents

Per EL PERIÒDIC

Un dels búnquers que es pot veure des de la carretera N-260.
Un dels búnquers que es pot veure des de la carretera N-260. | TONY LARA
El Parc dels Búnquers de Martinet i Montellà conjuntament amb el centre de la Casa del Riu estrena, aquest estiu, diverses novetats organitzades dins d’una programació cultural plena d’activitats.

Entre els esdeveniments que proposen hi ha, el proper 30 de juliol, un contacontes del llibre La vedelleta Reula a càrrec de la seva autora, Anna Fernçandez que tindrà lloc a la Casa del Riu. El 4 d’agost organitzen una conferència a càrrec d’Andrés Luengo sota el títol Informes dels aviadors aliats fugits per Andorra, Alt Urgell i Cerdanya durant la Segona Guerra Mundial. L’acte tindrà lloc al Parc dels Búnquers i compta amb al col·laboració del Grup de Recerca de Cerdanya.

Dos dies més tard, el 6 d’agost, tots aquells que ho desitgin podran gaudir d’una sortida naturalista que porta per títol L’habitat de la Llúdriga. L’excursió anirà a càrrec d’Àngel Bonada i comptarà també amb la col·laboració del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Finalment, la proposta pel dia 12 d’agost és una visita noctura teatralitzada amb guió d’Isidre Domenjó pel Parc dels Búnquers.

Tots aquells interessats en les activitats podran rebre més informació i reservar les activitats que vulguin al telèfon +34 648 141 070 o a través del correu electrònic [email protected]. Així mateix, el Parc dels Búnquers es podrà també visitar de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores i els diumenges en horari només de matí. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT