PUBLICITAT

Canazei

Resultat discret dels germans Casal a la Copa del Món sky de curses de muntanya

Òscar i Marc entren al top-30 i es mantenen a dalt a la general

Per El Periòdic

Marc i Òscar Casal, a la cursa sky de Yading (Xina).
Marc i Òscar Casal, a la cursa sky de Yading (Xina). | FACEBOOK
Els germans Casal no van poder fer més per aconseguir entrar al top-30 a la quarta cita de la Copa del Món de curses Sky. Els Dolomites italians, amb un circuit més aviat ràpid, amb 22 quilòmetres de distància amb una pujada de 1.700 metres de desnivell fins a la meitat del recorregut i baixada fins a l’arribada.
 
Òscar va ser registrat com el 30è classificat i Marc com el 31è, tot i que van entrar junts a la meta amb una marca de 2:16.50, a poc menys de 13 minuts del primer classificat: «Està clar que hi havia un nivell altíssim», va ser la conclusió d’Òscar, «perquè més o menys hem fet el mateix temps que l’any passat, que vam acabar entre els vint primers, i a un percentatge de temps similar respecte al del primer classificat», va justificar. «La cursa en sí no ens ha anat malament, hem fet el que havíem de fer i creiem que hem fet un bon temps, tot i que a la classificació acabem una mica lluny de les posicions capdavanteres».
 
Marc va anar tres quarts de la cursa per davant del seu germà, que tenia una fisura en una costella però que assegura que «no m’ha molestat». Però no es va hidratar bé i va anar perdent forces fins que a la baixada, a uns quatre quilòmetres de la meta, Òscar el va atrapar i van decidir anar junts fins a la meta.
 
Aquest resultat fa que Òscar sigui l’últim en sumar punts, dos, i Marc, el primer que no puntua. Malgrat tot, perden només una posició en la classificació general d’sky i continuen en les posicions capdavanteres. Marc en una privilegiada tercera posició amb 147 punts i Òscar, en una també admirable sisena, amb 115. El Comapedrosa, pròxima estació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT