PUBLICITAT

Canillo

El mirador del Roc del Quer amplia horitzons

Diverses autoritats polítiques inauguren oficialment la infraestructura i es mostren molt satisfets de l’acceptació de la iniciativa / L’obra vol ser un atractiu turístic durant l’estiu

Per LÍDIA RAVENTÓS

Josep Mandicó i Toni Martí tallen la cinta per inaugurar oficialment el mirador del Roc del Quer, ahir.
Josep Mandicó i Toni Martí tallen la cinta per inaugurar oficialment el mirador del Roc del Quer, ahir. | MARICEL BLANCH
Contacte, recorregut i vertigen. Aquestes són les característiques bàsiques que ahir van destacar els impulsors del mirador del Roc del Quer a Canillo durant la seva inauguració. La plataforma metàl·lica de 20 metres de llargada, dels quals 12 surten al buit a 500 metres d’altura ha captivat a desenes de turistes que ja han visitat la infraestructura. I és que, malgrat que ahir es va dur a terme la seva obertura oficial, el mirador està obert el públic des del passat 2 de juliol.

Segons va destacar el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, la valoració dels primers dies de funcionament de la plataforma «és molt positiva». Tot i que encara no tenen marcadors que quantifiquin els visitants, va assegurar que «cada vegada que hi pugem hi ha entre 50 i 60 cotxes» i a més, va afegir, «el més important és que hi ha gent que repeteix».

Per Mandicó, amb aquest atractiu turístic es dóna una opció més als amants de la natura més enllà de les excursions i es cobreix «el dèficit que tenim a l’estiu». L’obra, tot i comptar amb una inversió important que ronda els 450.000 euros finals, «té un manteniment molt baix». 

L’acte va comptar amb el suport d’un gran ventall d’autoritats, entre les quals hi havia el cap de Govern, Toni Martí, el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, el ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, la subsíndica general, Mònica Bonell, els cònsols de Canillo, Josep Mandicó i David Palmitjavila i també els d’Ordino, Josep Àngel Mortés i Gemma Riba.

El cap de Govern també va aprofitar la ben entesa per fer un símil amb l’actualitat política del país i va desitjar que, tal com fa el mirador, la plataforma serveixi per «obrir horitzons». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT