PUBLICITAT

Andorra La Vella

El comú valorarà si la cobertura sanitària és «un dret adquirit»

Els cònsols es reuniran amb els treballadors per donar propostes

Per ESTEFANIA GRACIA

Una sessió de comú a Andorra la Vella.
Una sessió de comú a Andorra la Vella. | TONY LARA
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va destacar ahir que el comú té la intenció de complir amb l’informe del Tribunal de Comptes en relació als exercicis del 2014. L’entitat va publicar que l’administració de la capital no estava seguint la llei pel que fa al cobriment sanitari dels treballadors del comú. 
 
En aquest sentit, Marsol va destacar que la intenció és reunir-se amb els treballadors del comú al setembre i fer-los «una sèrie de propostes per compensar això d’alguna manera. I si veritablement la cobertura s’ha convertit en un dret adquirit, que potser sí –perquè fa almenys 10 anys que ho tenen– valorarem com s’ha de mantenir o com hem de seguir». 
 
Però d’entrada, Marsol va ratificar que el comú complirà la llei, «perquè entenem que quan el Tribunal de Comptes marca una irregularitat s’ha de solucionar el problema, i és el que volem fer».
La cònsol també va matisar que fins ara els comuns anteriors no havien volgut posar solució a aquesta il·legalitat, «però nosaltres entenem que no podem fer això i nosaltres sí hi posarem solució». Per aquest motiu, «hi estem treballant i esperem podem trobar una resposta, perquè fa molt temps que els treballadors ho tenien integrat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT