PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cap club de la Lliga Endesa presenta oferta per Schreiner

El MoraBanc té els seus drets a l’ACB, igual que de Jones tot i que jugarà a Israel

Per El Periòdic

| TONY LARA
El termini per presentar ofertes a jugadors que estan subjectes a dret de tempteig finalitzava diumenge. El BC MoraBanc Andorra comptava amb dos membres amb aquestes circumstàncies i cap dels dos va rebre una oferta provinent de la Lliga Endesa, que és on té vigència. El cas de Shawn Jones és diferent, perquè va fitxar per un club de fora de l’ACB.
 
Thomas Schreiner no ha rebut ofertes provinents de la competició, pel que el MoraBanc continua tenint els seus drets per jugar a l’ACB. Qualsevol que hi estigui interessat hauria d’arribar a un acord amb el club per incorporar-lo. Pel que fa a Jones, que la setmana passada fitxava pel Hapoel Jerusalem, el conjunt andorrà continua tenint els seus drets per jugar a la Lliga Endesa perquè la seva marxa és fora del campionat espanyol. 
 
Durant el període en què estava obert el dret de tempteig es van presentar només quatre ofertes. El Río Natura Monbus Obradoiro té fins divendres per igualar l’oferta de l’Unicaja de Màlaga per Adam Waczynski, igual que el Montakit Fuenlabrada per Jonathan Tabu, al que va mostrar interès el Dominion Bilbao Basket. Will Thomas jugarà al Valencia Basket després que l’Unicaja no igualés l’oferta, mentre Oliver Lafayette jugarà amb els malaguenys perquè els valencians tampoc van fer-ho.
 
Respecte al MoraBanc, l’entitat està valorant que farà amb els components de la plantilla que no tenen definit encara el seu futur, com és el cas de Luka Bogdanovic, Daniel Clak, Sergi Pino i Stephen Holt, amb els que no hi ha vinculació contractual.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT