PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canvi als estatuts per validar la candidatura d’Albert Ferré

Els socis hauran d’aprovar la modificació i la llista en una assemblea extraordinària el dos d’agost

Per Joan Josep Blasco

La junta gestora mostrava els números de l’entitat a la darrera assemblea.
La junta gestora mostrava els números de l’entitat a la darrera assemblea. | J.J.B.
El capítol final per a la pervivència de l’FC Andorra pot arribar el dos d’agost. És el dia escollit per realitzar una assemblea general extraodinària per portar a terme un canvi d’estatuts que permeti legalment que la candidatura encapçalada per Albert Ferré sigui vàlida i pugui prendre les regnes de l’entitat.
 
L’acte ha de ser el darrer pas per a donar continuïtat al club. Per aquest motiu hi ha dos punts únicament a l’ordre del dia. El primer és el de la modificació dels estatuts, per tal que tots els membres de la llista compleixin els requisits que s’hi troben establerts. Si els socis accepten aquesta modificació es passarà al segon punt, que és l’acceptació de la candidatura. Si no es produeix cap fet sorprenent, els dos aspectes seran aprovats i Ferré es convertirà en el nou president. A l’enquesta que va realitzar l’FC Andorra a través de Whatsapp entre els socis per conèixer prèviament si acceptaven la candidatura, la totalitat dels que van respondre van fer-ho afirmativament. 
 
Divendres passat el president de la junta gestora, Lluís España, formalitzava la seva renuncia com a màxim dirigent de l’entitat i la candidatura es va assessorar per poder accedir al càrrec. Finalment tindrà l’oportunitat de fer-ho en aquesta assemblea extraordinària. «Les coses sempre s’han de fer de forma correcta i aquesta és l’única via per fer-ho possible», assegura Ferré, remarcant que «és l’única sortida per donar-li una legalitat». A més de Ferré a la llista es troben Xavi Gil, Jaume Borrell, Josep Alboquers, Marc Rodríguez i Joan Nazzaro.
 
Plantilla a fer / Els jugadors es van donar com a termini màxim divendres de la setmana passada per decidir el que farien, donat que en aquelles dates el futur de l’entitat tricolor no estava gens clar i necessitaven tenir una resposta, tant positiva com negativa. Amb aquesta assemblea la situació es presenta diferent i a partir d’aquesta setmana la candidatura començarà a parlar amb els futbolistes de la plantilla de la campanya passada per arribar a un acord per a la seva continuïtat. Però no es podrà signar cap mena de contracte, perquè no tenen la potestat per fer-ho al no ser representants del club. «Intentarem confeccionar una plantilla competitiva, però tot està supeditat a l’aprovació dels socis a l’assemblea», exposa Ferré.
 
En tot aquest període, des de que en un inici van presentar la candidatura, ja s’havien establert contactes sobretot per reforçar l’equip amb jugadors de fora, però la incertesa que es presentava va fer que aquests futuribles es busquessin la vida per una altra banda i tanquessin els seus fitxatges amb equips de la Tercera Divisió i la Primera Catalana per assegurar-se el futur. El primer d’agost està establert que s’inicii la pretemporada, amb Justo Ruiz un any més a la banqueta, però s’haurà de veure amb quins jugadors es podrà fer perquè si els socis aproven la modificació dels estatuts i la validació de la candidatura aquesta no prendrà possessió del càrrec fins l’endemà. De totes maneres, van avançant feina per poder comptar amb un grup que presenti les màximes garanties de competitivitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT