PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’Oficina Jove incorpora el Whatsapp i l’Skype

El servei seguirà donant prioritat a l’atenció presencial

Per EL PERIÒDIC

Una treballadora de l’oficina es comunica amb un jove a través d’Skype.
Una treballadora de l’oficina es comunica amb un jove a través d’Skype. | RADIOSEU
L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) s’adapta als temps però sobretot a les persones a qui ha d’atendre. El servei d’atenció als adolescents incorpora dos nous mpetodes de comunicació a les visites presencials, que no obstant seguiran sent prioritzades pels treballadors socials del despatx. D’ara endavant, no obstant, els joves que així ho desitgin podran optar per comunicar-se amb aquest departament des de qualsevol lloc a través de l’eina de missatgeria instantània Whatsapp, així com mitjançant l’aplicació de trucades i videoconferències de franc per excel·lència, l’Skype. 
 
Per contactar a través d’aquestes dues noves maneres, els jves només han d’afegir als seus contactes el telèfon 607 866 902. A més, també poden veure l’activitat de l’oficina a través del seu perfil a Instagram, @ojau.
 
La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, i el conseller de Joventut del Consell Comarcal, Ricard Pérez, van manifestar ahir, segons informa ràdio Seu, que «l’objectiu d’aquesta iniciativa és ser cada vegada més a prop dels nois i noies i ajudar-los a resoldre qualsevol tipus de dubte que tinguin». A aquesta finalitat van afegir: «Les noves tecnologies són cada vegada més importants a la nostra societat» pel que «hem vist necessari fer un pas en aquesta direcció».
 
Nou catàleg / A la novetat pel que fa a formes de posar-se en contacte amb  l’entitat d’ajuda a la joventut alturgellenca, els responsables de dita col·lectivitat a nivell administratiu també van presentar ahir un nou document informatiu. Així, l’OJAU ha editat un catàleg que es pot consultar en Issuu, és a dir, a través de la xarxa, i en què es desglossa el detall de tots els serveis que s’ofereixen als joves de la Seu i comarca per tal d’afavorir la participació juvenil i el seu procés d’emancipació. Entre altres aspectes i a més d’informació general, s’hi poden trobar serveis tècnics de joventut, de treball, sobre la garantia juvenil, la mobilitat internacional, l’habitatge, l’educació, la cultura i la salut.
 
Orientació / L’Oficina Jove també disposa d’una nova assessoria d’orientació acadèmica i professional en línia per tal de permetre a tots aquells joves que tinguin consultes que puguin fer-les arribar a través d’un formulari en línia i no únicament assistint als despatxos. D’aquesta manera, els seus dubtes al respecte del futur acadèmic o bé laboral es poden resoldre de forma més diligent. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT