PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Dos ferits de trànsit al terme de Montferrer

Els fets es van produir a la recta que va de Montferrer a Adrall

Per EL PERIÒDIC

La recta de Montferrer a Adrall.
La recta de Montferrer a Adrall. | RADIOSEU
Dues persones que viatjaven amb una motocicleta van resultar ferides el passat diumenge al vespre en un accident a la carretera N-260, al terme municipal de Montferrer i Castellbò.
 
Segons va informar la direcció general d’Emergències, els fets es van produir al quilòmetre 213 de l’Eix Pirinenc, a la recta que va de Montferrer a Adrall. Per causes que s’estan investigant, una motocicleta amb matrícula andorrana va xocar frontalment amb un turisme, amb matrícula estatal.
 
Segons les mateixes fonts, els dos ocupants de la moto, residents a Andorra, van resultat «ferits menys greus». Tanmateix, RTVA va informar que un d’ells, un home de 29 anys, va haver de ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron, a Barcelona, a causa de les fractures que ha patit. L’acompanyant, una dona de 35 anys, va patir algunes contusions i ha estat atesa al Sant Hospital de la Seu, on ja li han donat l’alta. El conductor del cotxe en va sortir il·lès. L’accident va obligar a tallar l’N-260 per a les tasques de rescat i neteja de la via per part dels Bombers. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT