PUBLICITAT

Andorra La Vella

Art de Garatge busca joves amb talent per a la nova temporada

La setmana passada va estar obert el càsting que la companyia va fer per a persones d’entre 18 i 60 anys per a papers principals, secundaris i figurants, al Centre Cultural La Llacuna

Per ZAIDA BORRELL

Una jove realitza el càsting d’Art de Garatge per a la nova temporada, dilluns passat.
Una jove realitza el càsting d’Art de Garatge per a la nova temporada, dilluns passat. | MARICEL BLANCH
En Genís Campillo és de Barcelona però ja fa 25 anys que viu a Andorra. Es dedica al teatre, al cine i la TV des de fa tres anys. A dia d’avui és entrenador de bàsquet a la Federació Andorrana. A part d’això va fer una col.laboració amb José Pozo d’Imminent Productions Nick, el qual li va proposar de fer un curt. També va participar a Terror Experience on va fer el paper de narrador, a Encamp. 
Una altra cosa a destacar és que va fer cursos de teatre i va participar a Carvalho contra Vázquez Montalván, va fer el paper de l’autor. També va fer alguna aportació amb Chei Roda a Barcelona, on portava temps fent tallers i teatre de carrer. 
 
A part de tot això va matricular-se a Eolia, una escola superior d’art dramàtic on es va dedicar a fer interpretació, cos, càmera, tests de dansa... Actualment es presentarà a Andorra per fer dansa vertical, en la Escena Nacional d’Andorra a Sant Julià de Lòria. 
 
Per últim, esmentar que al nou musical de la companyia catalana Dagoll Dagom va participar al flashmob d’Scaramoushe i s’ha presentat també al càsting d’Art de Garatge per provar sort. 
L’Ester Regada, una noia andorrana, treballa actualment en una guarderia durant els mesos d’estiu. Va estudiar al Sant Ermengol, on ja va començar a fer alguna obra de teatre. Es va animar per presentar-se al càsting (el primer) ja que li feia molta mandra. El teatre li crida l’atenció, és com un hobby per a ella. «Per ser el primer cop que fa un càsting no vol exigir-se massa però el paper que més li agradaria rodar és el de algun protagonista».
 
L’equip de la sèrie andorrana de ficció Art de Garatge, dirigit per Hèctor Romance i Daniel Arellano a la producció, busca cares noves per a la segona temporada que durant aquest any gravarà el capítol pilot Impacte. 
 
Quatre anys després de la primera temporada transcorreguda tota a un garatge de petites dimensions, ara es traslladen a paisatges reconeguts del Principat amb un pressupost de 4.000 euros, i el patrocini del Govern d’Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT