PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Govern allarga el termini de concessió de transport públic

L’Executiu assegura que ha donat les facilitats per preparar les licitacions

Per ESTEFANIA GRACIA

El ministre portaveu, Jordi Cinca.
El ministre portaveu, Jordi Cinca. | MARICEL BLANCH
El ministre portaveu, Jordi Cinca, va confirmar ahir que les entitats de transport han presentat dos recursos a Govern en relació al concurs obert per l’Executiu sobre la concessió de les línies de transport nacional regular de viatgers de cara al setembre del proper any. Tot i que Cinca no va voler entrar en valoracions va destacar que quan el Govern «va llançar les licitacions, al plec de bases hi havia els elements suficients perquè les empreses interessades poguessin preparar les ofertes. A més, l’Executiu ha estat obert als dubtes i aclariments que es poguessin demanar». En aquest sentit, el Govern «ha mantingut reunions» i ha estat en contacte amb els interessats.
 
Cinca també va voler destacar que a petició d’una entitat demandant s’ha decidit allargar el termini per presentar les ofertes fins al 30 de setembre. «I un cop finalitzi el període es valoraran i es veurà si es pot concloure el concurs». 
 
Les declaracions del ministre portaveu venen en relació al neguit que van presentar dimarts el president de Cooperativa Interurbana Andorrana, Gabriel Dallerès, i el director de Viatges Montmantell i Hispano Andorrana, Jordi Gaeta. Els representants van convocar als mitjans del país per destacar que en les licitacions se segueix un procés de selecció «imprudent». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT