PUBLICITAT

El Festival Ull-Nu i Pyrénées estrenen un certàmen de curts

Els participants es podran beneficiar d’un premi dotat de 600 euros per peces de 4 o 5 minuts

Jonathan Fernández i Ronald Cabrera sostenen un Mini, després de la presentació del certàmen al concessionari Pyrénées.
Jonathan Fernández i Ronald Cabrera sostenen un Mini, després de la presentació del certàmen al concessionari Pyrénées. | MARICEL BLANCH
Ull-nu va presentar ahir el primer concurs de MINIcurts que organitza conjuntament amb Pyrénées Motors, aquest concurs consisteix en que els participants facin MINIcurts per així poder guanyar un premi de 600 euros. Els requisits a complir per poder fer els MINIcurts són: els participants han de tenir fins a 35 anys i han de ser nascuts o residents a Espanya o Andorra i cada participant només podrà presentar una sola obra. Els curts hauran de ser originals i inèdits i no podran ser una versió reduïda d’obres anteriors i tots els curts hauran d’incloure la cortineta del concurs, que es podrà descarregar a la web del Festival Ull nu, és obligatori respectar la durada de la cortineta. Com han mencionat Jonathan Fernández, cap de comunicació del festival i Ronald Cabrera, Cap d’unitat d’Automòbils Pyrénées l’únic que volen d’aquest concurs són «obres de qualitat». Els curts han de durar entre 4 o 5 minuts i per penjar-los a Internet  han d’anar a YouTube o Vimeo i penjar-lo abans del 30 de novembre. També poden utilitzar la plataforma habilitada de Facebook del Festival Ull Nu i emplenar el formulari per així poder penjar els curts. Volien presentar aquest concurs per mostrar la creació i sobretot recalquen que el curtmetratge ha de ser de ficció.

votacions / L’1 de desembre comencen les votacions i dels tres curtmetratges més votats hi hauran tres finalistes. Els tres més votats es projectaran a la cinquena edició del Festival Ull Nu que se celebrarà a Andorra la Vella durant el mes de febrer de 2017. Un jurat format per professionals serà l’encarregat d’escollir el curt guanyador. El premi inclou a part dels 600 euros dues nits d’hotel en règim de mitja pensió i entrades per a totes les activitats programades amb motiu del Festival, en el qual no s’inclouen ni els desplaçaments ni les dietes. Per fer els curtmetratges els participants poden triar les eines que vulguin, el MINI dels seus amics, dels familiars o fins i tot un MINI dibuixat o de paper. Tot i això es poden gestionar minis per fer els curts com han dit els de l’organització.  Els organitzadors ens han explicat com l’any passat  es va fer el making oficial i aquest any es volia donar un pas més amb el dels curtmetratges, per així ser originals i agafar noves idees.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT