PUBLICITAT

Huguet és nomenat gerent territorial de l’ICS a Lleida

El responsable era fins ara el director de l’Hospital de la Seu

L’exdirector gerent de la Fundació Sant Hospital, el doctor Mateu.
L’exdirector gerent de la Fundació Sant Hospital, el doctor Mateu.
El fins ara director gerent de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, el doctor Mateu Huguet, va ser nomenat ahir nou cap de la Gerència Territorial de l’Institut Català de la Salut (ICS) a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran. Huguet substitueix Jaume Capdevila, que ha estat nomenat director de centre de l’hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.
Mateu Huguet Recasens (Barcelona, 1954) és llicenciat en medicina i cirurgia general i doctor en medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Té una llarga trajectòria en la sanitat pública i també a l’ICS. Durant la dècada dels vuitanta va ser director de serveis de salut primària i també director dels serveis de salut de la Regió Sanitària Costa de Ponent. Posteriorment va ser el director de centre de l’hospital Joan XXIII de Tarragona, de la Clínica Quirúrgica Adrià, ubicada a Vall d’Hebron, i de l’hospital Universitari Son Dureta de Palma de Mallorca.
A continuació, va ser durant tres anys el director de la Divisió Hospitalària de l’ICS. L’any 2007, i durant cinc anys, va ser el director general de l’Institut d’Estudis de la Salut. Del juny del 2014 fins a l’actualitat ha estat el director gerent del Sant Hospital de la Seu d’Urgell. El Patronat de la Fundació del Sant Hospital es reunirà pròximament per trobar un relleu a Huguet.

Jaume Capdevila  / Pel que fa a Jaume Capdevila Mas (Lleida, 1957), és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB). Té formació en gestió de postgrau per ESADE (Escola Superior d’Administració d’Empreses), IESE (Universitat de Navarra), la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Club Gestió de Qualitat. Compta amb una diplomatura en Gestió Hospitalària per ESADE, màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària (UB i UPF).
Des del 2012 fins a l’actualitat ha estat el gerent territorial de l’ICS a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran i també de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS). Ja havia estat anteriorment gerent de l’hospital Universitari Arnau de Vilanova, director assistencial de l’hospital Santa Maria i patró fundacional de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, entre d’altres càrrecs.

Comenta aquest article

PUBLICITAT