PUBLICITAT

Encamp

El Funicamp obre temporada reforçant les activitats de muntanya

El recorregut té una durada de 25 minuts i passa per la vall dels Cortals

Per EL PERIÒDIC

Funicamp d’Encamp.
Funicamp d’Encamp. | TONY LARA
El Funicamp va obrir dissabte les seves portes iniciat així la cinquena temporada d’estiu. Enguany, la instal·lació té l’objectiu de reforçar el seguit d’activitats de muntanya que cada cop estan més presents al Principat, segons informa l’ANA. 
 
El recorregut té una durada de 25 minuts, des d’Encamp fins als 2.502 metres d’altitud, i passa per la vall dels Cortals. Com a novetat, el Funicamp compta amb una tarifa lineal de 10 euros per a excursionistes i ciclistes interessats a fer el recorregut en un sol sentit, que passaria a ser reduïda a cinc euros en cas que s’opti a fer només un sentit del recorregut.
 
Les excursions, des de l’Orri de Cubil o els Pessons des del pla de Solanelles, les activitats de muntanya o el rocòdrom es complementen amb les activitats culturals de reconeixement i descoberta de la parròquia i que l’obertura del Funicamp vol promocionar. Al respecte, el conseller de Joventut, Esports i Turisme d’Encamp, Xavier Fernández va avançar durant el primer dia de la temporada d’estiu que la tarifa lineal de 10 euros per excursionistes i ciclistes presenta enguany la possibilitat que aquelles persones que ho desitgin puguin utilitzar un dels dos itineraris (de pujada o baixada) amb un preu reduït.
 
El Funicamp planteja de nou una jornada de portes obertes per la Diada de Meritxell i una altra durant la celebració de la prova cicloturista de la Purito el 13 i 14 d’agost. Sobre l’afluència de visitants, Fernández va recordar que l’any passat es va superar el llindar de visitants del Funicamp, «l’any passat vam tenir una molt bona afluència, i aquesta tarifa lineal ajudarà a incrementar els visitants». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT