PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Festa Major arriba a l’equador

Escaldes guarneix la nit amb ‘Insurección’, un tribut a El Último de la Fila

Per EL PERIÒDIC

Components de El Último de la Fila.
Components de El Último de la Fila. | EL PERIÒDIC
La Festa Major d’Escaldes-Engordany arriba a l’equador de la seva celebració. Després de dos dies de festeig amb tallers, àpats, cercaviles, mercats, actuacions de carrer i concerts, la parròquia encara té dos dies més per commemora la seva festa.
 
Des de bon matí, els ciutadans podran gaudir avui d’una jornada plena d’activitats. Per als més matinadors, a les 9.00 hores se celebra una missa en honor al patró de la parròquia a la Capella de Sant Jaume i en finalitzar un esmorzar ofert per la Uptee. 
 
Ja cap a les dotze del migdia s’obrirà el Mercat de les Bruixes al Passatge Arnaldeta de Caboet. A la mateixa hora, se celebrarà el Dia del Turista a la Plaça Coprínceps i l’obertura dels Foods Trucks al carrer dels Veedors. Al mateix indret, a les 12.30 hi haurà l’actuació de Els Xefs.  
 
I deixant una pausa per a dinar, a partir de les 16.00 hores els ciutadans podran reprendre les activitats. Començant a aquesta hora –i al mateix carrer dels Veedors– amb l’Aquafest. Un espai estrella que acull una passarel·la lliscant i una d’equilibri, un tobogan amb piscina final i una batalla d’aigua amb globus i pistoles. 
 
Per recuperar forces després de la jornada d’aigua, cap a les 18.00 hores es repartirà xocolata i porres per a la mainada. A la mateixa hora també hi haurà el Gran Concert de Tarda amb l’orquestra Costa Brava al Prat del Roure. A les 19.00 hores hi haurà una master-class de zumba a càrrec de Vanesa Díaz al Parc de la Mola i una acció teatral de Els Follets Blancs al Mercat de les Bruixes. 
 
Ja cap al vespre, a les 20.00 hores, es farà la ballada de Sardanes amb la Cobla Costa Brava a la Plaça Coprínceps. I al cap de mitja hora l’actuació de Scroon i el seu ensinistrador al Mercat de les Bruixes. A les 22.00 hores, i en el mateix indret, es reprendran els actes tradicionals amb la cercavila a càrrec de Lakelarre amb foc. 
 
I ja per finalitzar el dia a les 23.00 hores es realitzarà el ball de nit amb l’orquestra Costa Brava al Prat de roure i el concert de Insurrección, un tribut a El Último de la fila al carrer dels Veedors. El concert és gratuït i quan aquest acabi seguirà la música amb el grup de versions Virus. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT