PUBLICITAT

Més de 500 comerços fan ús de les oficines automàtiques

  • Cinca valora positivament les dades i destaca l'"autonomia" que atorga aquest servei
  • La xifra ha pujat el 105,7% el segon trimestre d'aquest any respecte al primer
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'oficina automàtica situada a l'Illa Carlemany. Foto: ANA / A. R.

Les tres oficines automàtiques que Crèdit Andorrà va posar en marxa l'estiu de l'any passat --Illa Carlemany, Soldeu i Arinsal-- ja compten amb un total de 534 comerços que les utilitzen de manera habitual, tal com va recollir ahir l'ANA.

L'entitat també ha instal.lat màquines que donen aquest servei a quatre oficines tradicionals dels eixos comercials principals que, sumades a les tres noves, han registrat, fins al juny d'aquest any, més de 30.000 operacions en els dispensadors de canvi de xavalla i els terminals d'ingressos, les noves operacions que ofereixen aquests models d'oficina.

El director de l'Àrea de Banca Comercial de Crèdit Andorrà, Jordi Cinca, va valorar molt positivament les xifres, ja que signifiquen que el client, sobretot el del sector comercial, "aprecia l'autonomia i el fet de no haver de dependre dels horaris d'oficina, cosa que demostra l'encert de crear un servei adaptat a l'activitat comercial".

MÉS ÚS DE LA VERSIÓ AUTOMÀTICA L'ús de les oficines automàtiques s'ha anat incrementant progressivament al llarg de l'últim any, tal com es va reflectir en el cas del número de comerços que les empren, que ha augmentat el 105,7% el segon trimestre del 2010 respecte al primer.

Segons Cinca, l'oficina automàtica "estrella" és la d'Illa Carlemany, en ple centre neuràlgic comercial. Tot i això, les oficines situades a peu de pistes, com la de Soldeu, també van registrar "puntes espectaculars", fruit de l'activitat que tenen aquestes poblacions durant la temporada d'hivern. Segons el director de l'Àrea de Banca Comercial, tenir presència a les parròquies altes "és aportar valor al desenvolupament comercial del sector de l'esquí".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT