PUBLICITAT

Andorra La Vella

Liberals acusa el Comú d’Andorra la Vella d’actuar improvisant

Pintos sospita que no hi ha comunicació entre els equips comunals

Per EL PERIÒDIC

Accés restringit al Centre Esportiu dels Serradells.
Accés restringit al Centre Esportiu dels Serradells. | MARICEL BLANCH
El partit Liberals d’Andorra denuncia «la improvisació» amb què l’equip de govern del Comú d’Andorra la Vella va actuar en l’última sessió de comú, celebrada dijous passat. Durant la sessió es van modificar els pressupostos d’enguany, amb una variació de 900.000 euros dels comptes aprovats el mes de febrer. Les inversions que es van decidir ajornar fins l’any que ve són les obres a la Margineda amb l’avinguda d’Enclar, l’embelliment de l’avinguda Meritxell i les reparacions al Centre Esportiu dels Serradells.
 
Liberals d’Andorra parla «d’improvisació de la majoria comunal a l’ajornar inversions per garantir la seguretat dels usuaris dels Serradells, només unes hores abans d’anunciar que s’amplia el perímetre de seguretat de la instal·lació i que tothom haurà d’entrar pel pàrquing», va informar el partit en un comunicat. El conseller comunal de Ld’A, Víctor Pintos, ha criticat «la manca de comunicació entre els departaments del comú, només d’aquesta manera s’explicaria que l’equip de Conxita Marsol decidís ajornar la inversió de 370.000 euros destinada a arranjar la façana i que l’endemà es conegui un informe que obliga a augmentar el perímetre de seguretat de la instal·lació esportiva».
 
D’altra banda, Pintos ha comentat que la majoria destinarà 700.000 euros al departament de Comunicació, al Mercat de Nadal i a l’enllumenat nadalenc «sense haver fet cap estudi previ del retorn d’aquesta inversió per la parròquia» i ha insistit en «la improvisació i la manca de planificació». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT