PUBLICITAT

Encamp

Una jove en observació a l’UCI després d’un accident

La topada, a Encamp, implica dues motocicletes

Per EL PERIÒDIC

Instant de l’evacuació de la jove ferida, ahir a Encamp.
Instant de l’evacuació de la jove ferida, ahir a Encamp. | EMILIO PRENAS
encamp va viure ahir un ensurt quan un accident entre dues motocicletes va acabar per bloquejar l’avinguda Joan Martí. Els fets van implicar dues persones, una andorrana de 22 anys i un resident portuguès de 52. La jove pilot va ser la que es va dur la pitjor part, sent traslladada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb un traumatisme abdominal que la mantindrà en observació les pròximes hores.
 
Ahir gairebé a les 15.00 de la tarda, el servei de Policia va haver d’actuar amb celeritat en produir-se un accident entre dues motocicletes just a l’entrada del poble d’Encamp. En concret, la topada va ser a l’alçada del número 116 de l’avinguda Joan Martí, i entre dos vehicles Yamaha YZF125 i una Piaggio X8 200, totes dues matriculades al Principat. La Yamaha la conduïa una jove andorrana de 22 anys, mentre que la Piaggio era d’un resident portuguès de 52. En l’accident, els dos implicats van resultar ferits, però només la jove de 22 anys va haver de ser enviada ràpidament a l’hospital.
 
Segons fonts del centre hospitalari, la jove presentava un traumatisme abdominal, per la qual cosa va ser traslladada a l’UCI i va romandre en observació. El cop va ser en la zona abdominal, per la qual cosa l’impacte va poder afectar a les vísceres d’aquesta part del cos, per la qual cosa els serveis mèdics van considerar idoni que l’accidentada es mantingués a l’Hospital per seguir l’evolució i saber si hauria de ser operada. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT